Élem az álmom

Szakítások év elején – de mi köze hozzá a Vízöntőnek?

  Több fórumon is felmerült a kérdés, hogy igaz-e, hogy január végén-február elején többen szakítanak, mint az év más periódusaiban? A “jelenséget” többen több szempontból is magyarázzák: van, aki szerint szimplán új év=új élet alapon sokan ekkorra merítenek elegendő erőt ahhoz, hogy a nagy elhatározást követően meg is tegyék a régen tervezett lépést. Mások szerint ekkorra… Tovább »

Amikor megcsalnak…

Nem vidám bejegyzés, kérlek, ennek tudatában kattints tovább, ha szeretnéd elolvasni…  Megbántottak valakit, akit szeretek. Ez a bejegyzés neki szól – mielőtt még megmentenétek… De szól mindenkinek, akit bármikor is elárult a szerelme, cserben hagyott a megérzése, mert nem akart hallgatni rá, és aki valaha is érezte már magát  olyan nyomorultul, mint egy kidobott kutya…... Tovább »

Boldogok a blogger-anyák – no, és a család..?

  Érdekes dolog, amikor alkotó, önkifejező ember van egy családban, főként, ha nem gyermek, hanem valamelyik szülő zenél, táncol, énekel, vagy esetleg ír. Ha ez már a kezdetektől így volt, akkor, ugye a pár és később a család tagjainak mindennapjai már elejétől kezdve így szerveződnek – de mi történik azoknál a családoknál, ahol anyaként jön… Tovább »

Felnőni Pintér Tiborhoz, avagy az álspirituális maszlag magasiskolája

  Meseszerű szerelembe esés után hirtelen szakítás robbantotta szét a frissen kikiáltott álompár mindennapjait és szépen indult közös életét. Félreértés ne essék, egyetlen szavammal sem szeretnék ironizálni Pintér Tibor és kedvese kapcsolatán, biztos vagyok benne, hogy megszenvedték a szakítást, hiszen előtte, ha rövid ideig is, de komolyan gondolták az örökké tartó szerelmet. Mindenki azt kezd… Tovább »

A hűség szexi!

  Ahogyan szemezgetek a cafeblog.hu-n található írások között, számos értékes cikk között egyre többet találok a hűség-hűtlenség témaköréről – bár inkább a hűtlenségről… Érdekes és soha ki nem meríthető témakör: sokak szerint vérmérséklettől függ, mások a szülői mintára hivatkoznak, és van, aki szerint egy egyszerű döntési folyamat eredménye, hogy egy egyszerű szemezésből lesz-e viszony vagy… Tovább »

Kávéteszt

  Imádom ezeket a semmire sem jó, mégis szórakoztató “személyiség teszteket” – tudd meg, hogy mi a hozzád illő foglalkozás a reggel felvett bugyid színe alapján; ki voltál előző életedben a FB-profilképed alapján; és tudj meg mindent magadról az alapján, hogy a TACSKÓban, vagy a ZOSANban szoktad-e intézni a hétvégi nagybevásárlást. Legutóbb egy bájos, kávés… Tovább »

Te ki felett ítélkezel – és miért?

  Merthát, ha nem szép az az álom, attól még ezt is én teremtem és ezt is élem…  Párkapcsolat. Baromi nagy szakértők vagyunk, az már egyszer biztos. Mindenki tudja a másik meg a harmadik párkapcsolatát kívülről nézve, hogy mekkora egy lúzer/szemétláda az a valaki, csak mert… … mert kilép egy boldogtalan párkapcsolatból. … mert nem… Tovább »

Szeml-élet-váltás

  Te is hajlamos vagy puszta jószándékból beleszólni mások életébe? Csupán segítő kedvességgel, szeretetteli odafordulással akár bele is tiporni mások érzéseibe, gondolván, majd milyen jól segítesz neki, hadd legyen neki is ugyanolyan jó, mint neked…? Mármint, mennyire…? Miért, neked milyen jó? Neked mi tökéletes? Tényleg minden ízében azt az életet éled amit másnak is bármikor… Tovább »

Féltékenység

Örök téma a féltékenység kérdése… Tényleg a szerelem bizonyítéka? Vagy éppen annak a hiányát jelzi? Mit tegyünk, ha a párunk féltékeny – és még inkább akkor, ha minket kezd eluralni a zöld szemű szörny? Nem egyszerű instant megoldást kínálni, hiszen minden élet más, de nem is egészen lehetetlen, mert végülis mi emberek évszázadok óta fejlődünk, mégis… Tovább »

Szoknya – a mi titkos összetevőnk…

Kecses, bájos, csinos – női mivoltunk jellemzői, jelzői, amelyekre titkon vagy nyíltan, de mindannyian vágyunk. Talán nem mindig ez a legfontosabb, de mindenki életében eljön az a korszak, amikor igenis érezni szeretné, hogy nőiségét, nőiességét értékelik, észreveszik, sokra tartják, sőt, hogy bánni tud vele – nem fegyverként vagy éppen manipulációs eszközként, csupán egy adottságként, amely… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!